Welkom op mijn website

Welkom op mijn website, mijn naam is Rilana Erades ik ben dartster sinds 2002 en ik heb me in 2005 voor het eerst geplaatst voor de Nederlandse selectie. Met het Nederlands team heb ik diverse team en individuele prestaties geleverd zoals winst bij de springcup maar ook speelde ik in 2015 mee op het WK in Turkije.

In 2008, 2009 en 2014 heb ik gespeeld op de Lakeside World Professional Darts Championship waarbij ik in 2009 de halve finale wist te bereiken.

Ik verzorg ook darts clinics voor bedrijven, scholen, sportverenigingen, eigenlijk voor iedereen die er interesse in heeft. Informatie over darts clinics kunt u opvragen via info@honsbeekmedia.nl 

Op dit moment in 2017 doe ik heel even rustig aan! Dit heeft alles te maken met het bedrijf wat ik ben gestart met mijn partner Mark Honsbeek. Maar ik kom terug! Want ik heb nog wel wat doelen om te bereiken binnen de dartsport! En ik heb nog een belofte open staan aan mijn overleden oma.

Daarnaast zijn we druk bezig met het rijbewijs halen bij Verkeersschool Rittenburg

En ik volg een stukje  mentalcoaching bij http://www.sportthinking.nl/


Personalia

Naam: Rilana Erades
Bijnaam: Dutch Dynamite
Geboren: 4 november 1984
Woonplaats: Voorschoten
Nationaliteit: Nederlands
Burgerlijke staat: Verloofd met Mark Honsbeek
Opkomst muziek: Jekyll & Hyde Flipside
Darts: Stratos Dual Core 24 gram van Winmau

Sponsors

Winmau_250_65

Ian Flack, Sales and Marketing Director of Winmau, added: “Rilana has shown what a class player she is over the past couple of years, and it was an easy decision to continue our relationship. She is the consummate professional, and has become a friend of the company as well as a valued member of Team Winmau. We have no doubt that she will win many more major titles in the future.”

Snooker_pool_Darts_Woerden

 

Sponsor worden van Rilana Erades

Manager_rechtsDe Leidse dartster Rilana Erades die tegenwoordig woonachtig is in Voorschoten draait inmiddels al weer 12 jaar mee in het nationale en internationale dartscircuit.

Nu willen wij maar één ding dat is dat Rilana onbezorgd haar wedstrijden kan spelen en dus werken wij niet met hoge sponsorbedragen maar gewoon puur een bedrag om de onkosten van Rilana te kunnen dekken.

Oftewel uitgebreide reclame exposure als u er nu voor kiest om Rilana te sponsoren.

Waarom sponsoren?


Wij zoeken voor Rilana Erades sponsors die het mogelijk maken om gezamenlijk met Rilana de sportieve (topsport) ambities te realiseren. Sponsoring is geen eenzijdige zaak. Bedrijven kunnen verschillende argumenten hebben om over te gaan tot sponsoring.

Argumenten:

Uiting geven van een sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Het creëren, in stand houden of vergroten van naamsbekendheid. Verder wil een bedrijf het sportieve imago van Rilana Erades vaak koppelen aan het eigen bedrijf.

Een bedrijf wil haar doelgroep aanspreken door hen te overtuigen dat ze delfde interesses hebben, namelijk sport.

Externe en interne communicatie
Sponsoring is een ideaal medium om zakenrelaties (extern) en eigen werknemers (intern) aan te spreken op een persoonlijke manier buiten de werksfeer.

Het etaleren van individuele producten. Een bedrijf wil in dit geval een bepaald product promoten en maakt hiervoor gebruik van sponsoring.

Waarom Rilana Erades sponsoren

Rilana draait inmiddels alweer twaalf jaar mee in het nationale en internationale dartscircuit. Door gebrek aan sponsoring heeft Rilana nooit het internationale circuit kunnen spelen en heeft zij zich altijd via de kwalificatie toernooien moeten plaatsen voor de grote toernooien zoals de Lakeside World Professional Darts Championship en de Zuiderduin Masters. (Rilana is de enige dame in de geschiedenis van het dames darts zich drie keer voor Lakeside wist te plaatsen via het kwalificatie toernooi, dit geeft wel aan hoe mega zwaar dit kwalificatie toernooi is.)

In 2014 speelde Rilana voor de tiende keer op rij mee bij de Winmau World Masters en dit in de pas 12 jaar dat zij nu dart.

Rilana is al ruim 10 jaar een top 10 speelster in de Nederlandse dames ranking.

Rilana is veruit de meest succesvolle darter uit de Leidse regio met diverse deelnames aan o.a. de Lakeside World Professional Darts Championship, De Zuiderduin Masters en ook inmiddels alweer tien keer Winmau World Masters.

Sponsoring hoeft niet de wereld te kosten! en sponsoring is ook op diverse manieren mogelijk. Naast uitingen op Rilana haar wedstrijdkleding (wedstrijdshirt, jasje) heeft Rilana ook een flinke fanbase op Facebook met meer dan 2500 volgers en ook nog is ruim 230 volgers op twitter. (Rilana is pas sinds halverwege 2014 actiever geworden met twitter)

Mogelijkheden

  • Shirtreclame
  • Reclame op het jasje
  • Bedrijfslogo prominent zichtbaar op Rilana180.nl (maten en positie in overleg)
  • Rilana is aanwezig op een bedrijfsfeest of verzorgd een clinic aan uw personeel
  • Reclame via Rilana haar facebook account met ruim 2500 volgers
  • Reclame via Rilana haar YouTube kanaal

Uiteraard zijn andere reclame uitingen en ideeën altijd bespreekbaar

 

Palmares

Omschrijving Behaalde plaats
Lakeside World Professional Darts Championship
2014 9e
2009 3e
2008 5e
Zuiderduin Masters
2014 poulefase
2008 5e
Winmau World Masters
2013 9e
2007 3e
2005 5e
Internationale toernooien
Dutch Open 2014 5e
Dutch Open 2013 9e
Hemeco Open 2012 2e
Open Luxenburg 2011 5e
Open Tsjechie 2011 5e
Dutch Open 2010 5e
Dutch Open 2008 3e
Open Antwerpen 2008 1e
Drukkerij Westerlaan Open 2008 1e
Open Duitsland 2008 2e
Open Belgie 2008 2e
Open Holland 2007 1e
Open Antwerpen 2005 1e
NDB Ranking Toernooien
NDB Ranking Delft 2014 5e
NDB Ranking Leeuwarden 2014 2e
NDB Ranking Den Haag 2014 2e
Gesloten Nederland 2013 5e
NDB Ranking Rotterdam 2013 2e
NDB Ranking Almere 2013 2e
NDB Ranking Nijkerk 2012 3e
NDB Ranking Nijkerk 2012 1e
NDB Ranking Den Bosch 2012 5e
NDB Ranking Lent 2012 2e
NDB Ranking Rotterdam 2012 3e
NDB Ranking Driebergen 2011 2e
Open noord west Nederland 2008 2e
Open noord Nederland 2007 1e
Open zuid Nederland 2007 1e
Open noord west Nederland 2007 2e
Open midden Nederland 2007 3e
Open noord Nederland 2006 3e
Open Delft 2005 1e
Overall ndb ranking seizoen
2014/2015 4e
2013/2014 3e
2012 4e
2008/2009 8e
2007/2008 2e
2006/2007 2e
2005/2006 3e
2004/2005 3e
Gesloten Nederland (Nederlands Kampioenschap)
Gesloten Nederland 2006 2e
Gesloten Nederland 2011/2012 1e
Nederlands Team (individuele titels)
Lorna Croft Cup 2013 (Finale vs Sharon Prins) 1e
Springcup 2010, Hongarije (Finale vs Stefanie Luck) 2e
Springcup 2008, Oostenrijk (Finale vs Floortje van Zanten) 1e
Springcup 2007, Beveren Belgie (Finale vs Karin Krappen) 1e
Springcup 2006, Veldhoven (Halve finale vs Karin Krappen) 3e
Lorna croft cup 2006, Veldhoven (Finale vs Heike Ernst) 2e
Koppel toernooien
Sunparks Masters 2013 (Trina Gulliver) 2e
Dutch Open 2013 ( Samantha Rupke) 3e
Sunparks Masters Koppels 2012 ( Carla Molema) 1e
Center Parcs masters koppels 2009 ( Karin ten Kate) 2e
Open Antwerpen 2008 ( Sharon Prins) 1e
Open Duitsland ( Carla Molema) 3e
Dutch Open koppels 2009 ( Carla Molema) 3e
Primus masters 2004 ( Carla Molema) 1e
Open Duitsland ( Francis Hoenselaar) 1e
Mix koppel
Open Antwerpen 2008 ( Met met schatje Mark Honsbeek) 2e

Video’s

Rilana Erades vs Fallon Sherrock (Lakeside World Pro 2014)

 

Rilana Erades vs Deta Hedman (Zuiderduin Masters 2013, Poule)

 

Rilana Erades vs Anastasia Dobromyslova (Zuiderduin Masters 2013, Poule)

 

Rilana Erades vs Anastasia Dobromyslova (Dutch Open 2008, halve finale)

 

Rilana Erades vs Karin Krappen (Zuiderduin Masters 2008)

 

Rilana Erades vs Karin Krappen (Lakeside World Pro 2008, Kwartfinale)

 

Rilana vs Julie Gore (Lakeside World Pro 2009, Kwartfinale)