Rilana 2e bij NDB ranking in Den Haag

Rilana is gistermiddag bij de laatste NDB ranking van het seizoen 2013/2014 2e geworden. Rilana zoals ze het zelf omschrijft moest er keihard voor knokken om ver te komen

Het ging gisteren echt niet vanzelf. Darten is een prachtige sport, maar als je er dan zoveel voor traint en die tripples willen niet lekker vallen dan kan je het ook wel is vervloeken. Gelukkig zat het wel lekker mee voor de rest waardoor ik uiteindelijk de finale kon halen. In de finale was ik leeg gespeeld en ik kon ik het niet meer opbrengen en verloor terecht.

Rilana is door haar 2e plek in Den Haag uiteindelijk 2e geëindigd op de Nederlandse ranking seizoen 2013/2014. Mede door deze prestatie is Rilana wederom geselecteerd voor de Nederlandse selectie 2014/2015

Op de foto met grote ''kleine'' fan me neefje Anthony
Op de foto met grote ”kleine” fan me neefje Anthony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *