Sponsor worden van Rilana Erades

Manager_rechtsDe Leidse dartster Rilana Erades die tegenwoordig woonachtig is in Voorschoten draait inmiddels al weer 12 jaar mee in het nationale en internationale dartscircuit.

Nu willen wij maar één ding dat is dat Rilana onbezorgd haar wedstrijden kan spelen en dus werken wij niet met hoge sponsorbedragen maar gewoon puur een bedrag om de onkosten van Rilana te kunnen dekken.

Oftewel uitgebreide reclame exposure als u er nu voor kiest om Rilana te sponsoren.

Waarom sponsoren?


Wij zoeken voor Rilana Erades sponsors die het mogelijk maken om gezamenlijk met Rilana de sportieve (topsport) ambities te realiseren. Sponsoring is geen eenzijdige zaak. Bedrijven kunnen verschillende argumenten hebben om over te gaan tot sponsoring.

Argumenten:

Uiting geven van een sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Het creëren, in stand houden of vergroten van naamsbekendheid. Verder wil een bedrijf het sportieve imago van Rilana Erades vaak koppelen aan het eigen bedrijf.

Een bedrijf wil haar doelgroep aanspreken door hen te overtuigen dat ze delfde interesses hebben, namelijk sport.

Externe en interne communicatie
Sponsoring is een ideaal medium om zakenrelaties (extern) en eigen werknemers (intern) aan te spreken op een persoonlijke manier buiten de werksfeer.

Het etaleren van individuele producten. Een bedrijf wil in dit geval een bepaald product promoten en maakt hiervoor gebruik van sponsoring.

Waarom Rilana Erades sponsoren

Rilana draait inmiddels alweer twaalf jaar mee in het nationale en internationale dartscircuit. Door gebrek aan sponsoring heeft Rilana nooit het internationale circuit kunnen spelen en heeft zij zich altijd via de kwalificatie toernooien moeten plaatsen voor de grote toernooien zoals de Lakeside World Professional Darts Championship en de Zuiderduin Masters. (Rilana is de enige dame in de geschiedenis van het dames darts zich drie keer voor Lakeside wist te plaatsen via het kwalificatie toernooi, dit geeft wel aan hoe mega zwaar dit kwalificatie toernooi is.)

In 2014 speelde Rilana voor de tiende keer op rij mee bij de Winmau World Masters en dit in de pas 12 jaar dat zij nu dart.

Rilana is al ruim 10 jaar een top 10 speelster in de Nederlandse dames ranking.

Rilana is veruit de meest succesvolle darter uit de Leidse regio met diverse deelnames aan o.a. de Lakeside World Professional Darts Championship, De Zuiderduin Masters en ook inmiddels alweer tien keer Winmau World Masters.

Sponsoring hoeft niet de wereld te kosten! en sponsoring is ook op diverse manieren mogelijk. Naast uitingen op Rilana haar wedstrijdkleding (wedstrijdshirt, jasje) heeft Rilana ook een flinke fanbase op Facebook met meer dan 2500 volgers en ook nog is ruim 230 volgers op twitter. (Rilana is pas sinds halverwege 2014 actiever geworden met twitter)

Mogelijkheden

  • Shirtreclame
  • Reclame op het jasje
  • Bedrijfslogo prominent zichtbaar op Rilana180.nl (maten en positie in overleg)
  • Rilana is aanwezig op een bedrijfsfeest of verzorgd een clinic aan uw personeel
  • Reclame via Rilana haar facebook account met ruim 2500 volgers
  • Reclame via Rilana haar YouTube kanaal

Uiteraard zijn andere reclame uitingen en ideeën altijd bespreekbaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *